ONS TEAM 

In Liberia

Voor ons werk in Dabwe Town en het Gardnersville district is ons team ter plaatse van cruciaal belang. Inhoudelijk werken wij met twee gemotiveerde lokale coördinatoren, die fulltime in Dabwe Town aan het werk zijn. Zij zijn onderdeel van de plaatselijke samenleving en weten wat er nodig is, wat de basis vormt voor de projecten van de Mineke Foundation. De coördinatoren werken op basis van een arbeidscontract met de Mineke Foundation. Het team bestaat uit:

  • Bukola Ayoola - teamcoördinator
  • Mary Leesolee - projectleider
  • Emma K. Seide - officemanager
  • Patrick Bedell - beveiliging van het kantoor 's avonds
  • Prince A. Kelleh - beveiligingvan het kantoor 's avonds
gayye copy Mary MF Emma Patrick MF Prince MF
Bukola Mary Emma Patrick Prince

 

 

 

 

 

In Nederland

Het bestuur van Stichting Mineke Foundation heeft zijn basis in Nederland, waar de oprichtster Tonia Dabwe woont. Alle leden van het bestuur en het team zetten zich vrijwillig voor de stichting in.

Bestuur

  • Tonia Dabwe heeft een eigen bedrijf en werkt als projectleider/adviseur. Rechtvaardigheid is voor haar een belangrijke drijfveer. Via de stichting Mineke Foundation die zij in 2009 oprichtte, geeft ze een vervolg aan het levenswerk van haar ouders én invulling aan haar persoonlijke missie: "verschil maken". Tonia is voorzitter van de stichting.
  • Jan Suk is de voormalig directeur van CBMC Nederland. Hij heeft een passie voor het trainen van leiders en heeft veel jonge managers in diverse landen in Europa begeleid en gecoacht.
  • Dirk-Pieter Schalkwijk is de eigenaar van een communicatiebureau. Zijn affiniteit met de Mineke Foundation komt voort uit zijn werkverleden bij een ngo, waar hij kennis over, ervaring met en een passie voor Afrika heeft opgebouwd.

Vrijwilligers

Het bestuur wordt ondersteund door een team van 10 vrijwilligers. Binnenkort volgt er een update over wie onze vrijwilligers zijn en wat ze voor ons doen.

Joomla Templates by Joomla51.com