DONEREN

We rekken elke euro, dollar en pond om de grootste impact mogelijk te maken!

Periodieke gift

Met een periodieke gift biedt je ons werk continuiteit. Hiermee kunnen we concrete toekomstplannen maken, zodat wij ons werk nog beter kunnen doen en onze impact op economische en sociale ontwikkeling van Dabwe Town en de omliggende leefgemeenschappenwordt wordt vergroot!

doneer nu mineke foundation

Eenmalige gift

Met jouw gift steun je de economische en sociale ontwikkeling van Dabwe Town en de omliggende leefgemeenschappen in het district Gardnersville in Liberia ondersteunen. Dank je wel!

doneer nu mineke foundation

Direct overmaken

Wil je zelf een bijdrage overmaken? Dat kan op bankrekeningnummer NL60 INGB 000.481.61.54 t.n.v. Mineke Foundation in Deventer.

 

Bestemd doneren 

Het is mogelijk om een specifieke bestemming aan te geven voor een donatie, zoals bijvoorbeeld onze vakopleidingen of onze vrouwenclub. Hiervoor kan je in het opmerkingen veld aangeven waaraan je bijdrage besteed moet worden. Of je kunt contact met ons opnemen, en ons laten weten voor welk project jouw bijdrage bedoeld is.

doneer bestemd mineke foundation 01

Schenken met belasting voordeel 

De Belastingdienst heeft Mineke Foundation aangewezen en geregistreerd als een ANBI: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat je als donateur gebruik kunt maken van belastingvoordeel. Dit geldt zowel voor eenmalige als periodieke giften. Voor vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen graag!

Joomla Templates by Joomla51.com